Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Emika Kamieda, ex 'idol' japonesa, oferirà aquest dissabte una masterclass de J-pop

Emika Kamieda, ex 'idol' japonesa, oferirà aquest dissabte una masterclass de J-pop

Emika Kamieda, ex 'idol' japonesa, oferirà aquest dissabte una masterclass de J-pop

L'exintegrant del gup NMB-48 explicarà el dia a dia de les estrelles musicals japoneses
Emika Kamieda, ex 'idol' japonesa, oferirà aquest dissabte una masterclass de J-pop Foto: cedida.
25/09/2020

Les activitats de l'Estiu Jove finalitzaran aquest dissabte 26 de setembre, a les 20 h, amb una oportunitat única de conèixer una de les famoses idols del japó, Emika Kamieda, que serà a l’Espai Jove Kesse i mitjançant plataforma etarragonajove oferirà un acte xerrada més una masterclass de J-pop en línia. 

Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat "idol"; són grups de noies que fan gires de concerts, enregistren discos i signen autògrafs per tot el país. Són autentiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les xarxes socials i amb diversos hits al capdamunt de les llistes de vendes. El concepte idol fa referència a joves (tant a noies com a nois) artistes multidisciplinars de gran talent que gaudeixen de gran fama i popularitat. Són part de la cultura nipona i un fenomen de masses al mercat que mou centenars de milions d'euros. Emika Kamieda, ex idol d’un dels grups musicals de J-pop més seguits de la darrera dècada, ens aproxima semblances i diferències entre ser idol i ser influencer.   

Un d'aquests grups japonesos idol més famosos és NMB-48 i una de les seves integrants fou la mateixa Emika Kamieda, d'Osaka. Amb ella, podrem conèixer diferents coreografies J-pop a partir d’una masterclass única. 

A partir de les 20.30h i des de campus virtual etarragonajove s’oferirà  una masterclass de J-pop on serà necessari inscripció prèvia al web de Joventut.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta