Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Es cancel·la el concert d'EvaKaué del Festival Sota La Palmera

Es cancel·la el concert d'EvaKaué del Festival Sota La Palmera

Es cancel·la el concert d'EvaKaué del Festival Sota La Palmera

Per a aquest dissabte sí que es manté l'actuació de la Chica del Mono
24/07/2020

Aquest dissabte 25 de juliol estava previst el concert d’EvaKaué dins la programació del Festival Sota La Palmera, però per motius personals de la cantant, s’ha hagut de suspendre. Es manté, però el concert de la Chica del Mono, també dissabte a la nit.

EvaKaué és una cantant i compositora amb influències de jazz, soul i flamenc. Ha estudiat al Taller de Músics i s'ha embarcat en diferents projectes musicals, entre els quals destaca Kauéi Ricka. El seu primer treball discogràfic ha vist la llum el 2018. També ha posat la veu al disc i espectacle ShenNü i altres tresors amagats de Toni Xuclà.

Per la seva banda, sí que hi haurà l’actuació de La Chica del Mono, una cambrilenca resident a Tarragona, l’alter ego de Txell Mas que ens acosta a Changes, el seu primer disc amb un repertori en anglès, fresc, íntim i per a tots els públics. Guitarrista, compositora i productora, la veu de La Chica del Mono projecta naturalitat, sensibilitat i un intimisme dolç que li permeten recrear un empiri de diferents emocions dalt de l’escenari. Tot i això, la música del seu primer disc es podria categoritzar dins el so del gènere folk romàntic, introspectiu i acústic amb sons que es caracteritzen per ser més aviat suaus i melòdics, per crear una atmosfera d’allò més profunda. En definitiva, es mou fora dels límits de la música pop convencional. En les seves actuacions utilitza jocs vocals, loops i gaudeix amb la idea que el públic participi en l’actuació.

Per a més informació i reserva d’entrades consulteu el web www.tarragonajove.org. També podeu seguir en directe les activitats pel canal de YouTube TarragonaJove.

Segells de reconeixement d’administració oberta