Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Es cancel·la l'actuació d'Ana Polo del Festival Sota la Palmera

Es cancel·la l'actuació d'Ana Polo del Festival Sota la Palmera

Es cancel·la l'actuació d'Ana Polo del Festival Sota la Palmera

En el seu lloc en la Nit de Monòlegs i Humor participarà Violant Llopis, acompanyant OyeSherman
29/07/2020

Aquest dijous 30 de juliol estava previst l’actuació de la periodista Ana Polo dins la Nit de Monòlegs i Humor de la programació del Festival Sota La Palmera, però per motius personals s’ha hagut de suspendre i la substituirà l’artista Violant Llopis. Es manté, però l’actuació de Oye Sherman, també dijous a la nit.

OyeSherman és el pseudònim de la humorista i guionista Maria Rovira. Forma part de l'equip de L’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio i L’irradiador, un programa de literatura d’ICat FM, on condueix la seva secció Sherman&Co. Ha col·laborat al programa televisiu La nit dels Òscars, de TV3 i fa monòlegs a El Soterrani.

Seguidament, l’artista Violant Llopis, interpretarà la Sra. Dulores. Una senyora preocupada pel moment actual en què estem vivint a causa de la pandèmia. Perquè tots estiguem més tranquils, ens donarà bons consells des d’una visió totalment positiva. Un monòleg amb un humor, fresc, natural i actual, en mans d’aquesta actriu de l’Alt Camp, que ens farà veure des d’una altra perspectiva la COVID-19.

Més informació i reserva d’entrades a www.tarragonajove.org. Seguiment del directe pel canal de YouTube TarragonaJove.

Segells de reconeixement d’administració oberta