Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Finalitzen els deu dies de dol oficial

Finalitzen els deu dies de dol oficial

Finalitzen els deu dies de dol oficial

L'Ajuntament de Tarragona prepara un acte públic de reconeixement a les víctimes de la COVID-19 i als col·lectius que aquests dies han treballat de forma incansable
Finalitzen els deu dies de dol oficial La plaça de la Font durant aquestes setmanes de confinament. Foto: Laia Díaz.
05/06/2020

Aquest divendres finalitzen els deu dies de dol oficial per les víctimes de la COVID-19 i l’Ajuntament de Tarragona té molt present el patiment de moltes famílies. En aquest senti, està preparant un acte públic de reconeixement a les víctimes i també a tots els col·lectius que han treballat de forma incansable i a primera línia durant la pandèmia. Aquest acte es realitzarà quan es donin les condicions adequades.

L’Ajuntament vol insistir que l’estat d’alerta continua vigent i s’han de seguir totes les indicacions sanitàries per evitar contagis i rebrots, com mantenir les distàncies i actuar amb responsabilitat en benefici de tots.

Durant els darrers deu dies de dol oficial, decretat pel govern espanyol el passat 26 de maig, l’Ajuntament ha fet onejar les banderes de tots els edificis municipals i les ubicades a les entrades de la ciutat a mig pal, com a mostra de dol per les persones que han perdut la vida per la pandèmia. El mateix dia 26 el consistori va fer un minut de silenci, a la plaça de la Font, per expressar el seu record i homenatge.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta