Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Joventut presenta 'Climactives', un cicle de propostes per combatre el canvi climàtic

Joventut presenta 'Climactives', un cicle de propostes per combatre el canvi climàtic

Joventut presenta 'Climactives', un cicle de propostes per combatre el canvi climàtic

Les activitats en línia, que s'allargaran fins al 12 de juny, volen fer prendre consciència a la gent jove sobre el malbaratament de recursos o els circuits de producció
20/04/2020

La Primavera Tarragonajove proposa accions i mesures per abordar en línia la defensa del clima a través de Climactives, una iniciativa que se centra en una sèrie d’activitats que ja han iniciat i que s’allargaran fins al 12 de juny.

La Conselleria de Joventut presenta Climactives de la mà de la cooperativa Aresta, que vol fer prendre consciència a la gent jove sobre què podem fer per no malbaratar recursos en un món finit; en com mesurar les energies de la nostra llar o el volum de de plàstic que generem i com en repensem el seu consum, i fins i tot com analitzar el circuit de producció i les cadenes de distribució de les nostres peces de roba. En aquest sentit, es revisaran quines alternatives i opcions tenim més enllà del circuit habitual.

Les activitats seran a través de les xarxes i el canal de Youtube de Joventut, i es tractaran, debatran i posaran damunt de la taula conceptes com ecomaping, cases passives, residus zero, desvestint la roba i finalment una nova proposta lúdica amb el títol d’Escape Boom.

Per a més informació i orientació en les inscripcions, suport i accés als canals i xarxes socials de tarragonajove i respecte el contingut i/o desenvolupament de les activitats, es recomana consultar la pàgina web www.tarragonajove.org o bé, trucar al telèfon 977 296 251.

Segells de reconeixement d’administració oberta