Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L’Ajuntament de Tarragona obre un procés de debat sobre el reglament dels consells de districte

L’Ajuntament de Tarragona obre un procés de debat sobre el reglament dels consells de districte

L’Ajuntament de Tarragona obre un procés de debat sobre el reglament dels consells de districte

Tothom que vulgui hi pot participar a través del portal participa.tarragona.cat
17/12/2020

La Conselleria de Districtes de l’Ajuntament de Tarragona posa en marxa un procés participatiu per tal que la ciutadania pugui donar la seva opinió referent al futur reglament dels consells de districte. 

La normativa que s’està redactant ha de regular el funcionament dels futurs consells de districte, com a mitjans de canalització de la participació ciutadana i de les associacions en els assumptes públics. Els consells de districte hauran de configurar-se com a òrgans territorials de consulta i participació en els afers del municipi que afectin el seu territori, el districte —fet que aproparà, així, l’Administració al veïnat—, i el seu reglament n’haurà de preveure el funcionament, els òrgans i les competències.  

Totes aquelles persones que vulguin donar el seu punt de vista ho poden fer fins al proper 31 de desembre a través del portal participa.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta