Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 La Primavera Tarragonajove adapta i proposa noves activitats en un format en línia

La Primavera Tarragonajove adapta i proposa noves activitats en un format en línia

La Primavera Tarragonajove adapta i proposa noves activitats en un format en línia

"Room 40, confinament total" es presenta com una de les principals i destacades novetats d’aquesta Setmana Santa
La Primavera Tarragonajove adapta i proposa noves activitats en un format en línia La programació a l'Espai Jove Kesse es transformarà aquests dies en activiats en línia. Foto: Isaias Mena
06/04/2020

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha revisat part de la programació d’activitats Primavera Tarragonajove per tal de convertir-la en un format en línia pràctic i proper per seguir i participar des de casa. Durant tota la Setmana Santa, s’ofereixen diferents tallers i manualitats que s’aniran publicant al canal de Youtube de Tarragonajove, des d’on es podran veure vídeos demo que expliquen com crear amb pasta de sal, confeccionar un portallapis, fer-te torretes partint de plàstic reutilitzat i cuinar un bon pa de pessic per no quedar-te sense la mona tant característica per aquestes èpoques.

L’especial de Setmana Santa finalitzarà el dissabte 11 d’abril amb una proposta del tot temptadora: Room 40. Confinament total, que es tracta d’un enigma stay room que et reté a casa teva amb una missió a complir: "La situació és crítica. Des de l’exterior s’acosta un horror ancestral desconegut. Totes les xarxes i comunicacions es veuen afectades i la nostra sort queda en mans d’un reducte de persones confinades virtualment. Sereu capaces de reactivar el sistema de seguretat global i rearmar les defenses mundials?”. Amb l’ajuda de la plataforma Discordapp, joves d'entre 14 i 35 anys formaran equips i rebran indicacions sobre com superar aquest repte. Aquesta activitat és ideal per implicar tota la família en la resolució de l’enigma. Per participar-hi cal inscripció prèvia a partir d’avui mateix a www.tarragonajove.org.


Primavera Tarragonajove

Passada la Setmana Santa, des de la segona quinzena d’abril i durant tot el mes de maig, la Primavera Tarragonajove segueix oferint activitats en línia. En el camp educatiu, diverses aules temàtiques, cada dia de la setmana, seran treballades a les xarxes socials de @tarragonajove amb el suport tutorial d’experts, que amb tracte directe amb els i les joves participants oferiran eines i recursos de dinamització per compartir continguts entre els grups de joves i fomentar aprenentatges clau. Entre les aules que s’han habilitat en format en línia tindrem: hip hop, cultura urbana, coach, cinema i fotografia, japonès, teatre jove, dansa contemporània i experimental.

En el camp de la creació literària, des del 14 d’abril i fins a la diada de Sant Jordi, diversos joves de Tarragona recomanaran llibres i textos emmarcats en la iniciativa videobooks “A la meva tauleta de nit...”, una iniciativa per a la promoció de la lectura i intercanvi d’experiències creatives i literàries.

Pel que fa a l’àmbit de treball i mobilitat, es podran veure penjades a Youtube sessions informatives amb continguts d’interès a l’hora de cercar la teva primera feina, reactivar la cerca de feina de cara a la temporada d’estiu i tenir coneixement dels diferents programes de mobilitat europea que actualment tenim a l’abast. Aquestes tres sessions informatives estan organitzades conjuntament amb l’Oficina Jove del Tarragonès i l’oficina d’Europe Direct.

A més a més, aquesta Primavera Tarragonajove proposa una agenda per a la defensa del clima, Climaactives, amb la qual es convoca la gent jove cada divendres a participar en les accions i mesures per contribuir a la minva del canvi climàtic.

Per últim, en aquesta primera entrega en línia de la Primavera Tarragonajove, també hi té lloc l’activació del nostre cos i ment amb una sessió de ioga i meditació amb música a càrrec d’Adrià Cabestany. Serenitat, energia i tranquil·litat són tres ingredients claus per fer més suportables aquests dies de confinament.

Si us cal més informació i orientació pel que fa a les inscripcions, suport i accés als canals i xarxes socials de Tarragonajove i respecte del contingut i/o desenvolupament de les activitats, us recomanem que consulteu la pàgina web www.tarragonajove.org, o bé truqueu al telèfon 977 296 251. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta