Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament agraeix la donació de material sanitari per fer front al coronavirus

L'Ajuntament agraeix la donació de material sanitari per fer front al coronavirus

L'Ajuntament agraeix la donació de material sanitari per fer front al coronavirus

Diferents comerços i institucions han donat 1.600 mascaretes i 17.300 guants, entre d'altres
L'Ajuntament agraeix la donació de material sanitari per fer front al coronavirus Foto: Isaias Mena.
21/03/2020

L'Ajuntament de Tarragona vol agrair públicament l'aportació de diferents materials, com mascaretes, guants i bates de quiròfan, per part de comerços i institucions de la nostra ciutat, que són imprescindibles per fer front al coronavirus i evitar nous contagis. 

En total, les donacions han estat de 1.600 mascaretes, 17.300 guants, 14 tapalliteres, 140 bates de quiròfan i 30 granotes.

L'Església Catòlica Xinesa ha aportat 600 mascaretes; Merca China, 500 mascaretes, 30 granotes i 12.500 guantsHiper Asia, 4.800 guants; Esteticien Viba, 60 bates de quiròfan i 14 tapallits; José Luis Hortoneda, 80 bates de quiròfan, i LyondellBasell Industries, que forma part de l'Associació Empresarial Química de Tarragona500 mascaretes.

Aquest material l'està distribuint la Conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament, segons les necessitats, al personal de la Guàrdia Urbana, l'Institut Municipal de Serveis Socials, el Mercat Central, l'Hospital Joan XXIII, etc. 

D'altra banda, el Gremi d'Industrials, Forners i  Mestres Artesans de Tarragona ha adreçat una carta a l'alcalde de la ciutat posant-se a disposició de l'Ajuntament  en tot allò que el seu ofici pugui facilitar, i ha ofert la seva disposició a col·laborar en el que es necessiti. 

L'Ajuntament agraeix profundament aquestes mostres de solidaritat dels establiments comercials i entitats de Tarragona, que han donat material i també han ofert la seva col·laboració per fer front a l'emergència sanitària d'evitar nous contagis de la Covid-19.  

 

Segells de reconeixement d’administració oberta