Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament agraeix l'esforç de l'organització per celebrar la Marató de Tarragona durant aquests anys

L'Ajuntament agraeix l'esforç de l'organització per celebrar la Marató de Tarragona durant aquests anys

L'Ajuntament agraeix l'esforç de l'organització per celebrar la Marató de Tarragona durant aquests anys

L’organització ha anunciat que l’esdeveniment no tindrà continuïtat
L'Ajuntament agraeix l'esforç de l'organització per celebrar la Marató de Tarragona durant aquests anys Corredor a la platja del Miracle. Imatge d'Isaias Mena
05/03/2020


Després de l’anunci per part de l’organització de la Marató Tarragona que aquest esdeveniment no tindrà continuïtat, la consellera d’Esports i presidenta del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, María José López, agraeix la valentia “per haver apostat durant aquests anys per celebrar-la a la ciutat i haver demostrat un gran nivell de professionalitat” i lamenta que se suprimeixi.

La consellera ha recordat que la relació amb els organitzadors ha estat un clar exemple de la col·laboració público-privada en l’organització d’esdeveniments esportius.

La consellera també ha destacat que l’Ajuntament de Tarragona està obert a parlar i col·laborar amb aquells projectes que donin visibilitat a la ciutat.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta