Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament aixeca la suspensió dels terminis de la tramitació per a les convocatòries de les associacions de veïns

L'Ajuntament aixeca la suspensió dels terminis de la tramitació per a les convocatòries de les associacions de veïns

L'Ajuntament aixeca la suspensió dels terminis de la tramitació per a les convocatòries de les associacions de veïns

S'atén d'aquesta manera una petició de les entitats, necessitades d'ajuts per fer front a les seves despeses ordinàries
L'Ajuntament aixeca la suspensió dels terminis de la tramitació per a les convocatòries de les associacions de veïns Imatge d'arxiu de la plaça de la Font. Foto: Isaias Mena.
20/04/2020

Davant l’estat d’alarma degut a la crisi del coronavirus i per tal de fer front a diverses peticions, l’Ajuntament de Tarragona aixecarà la suspensió de la tramitació de convocatòries de les associacions de veïns, que van quedar paralitzades el passat mes de març.

Tal i com apunta el conseller de Relacions Ciutadanes, Hermán Pinedo, “aquest govern ha respost a la preocupació de les associacions de veïns” per la incapacitació de poder pagar moltes despeses, ja sigui el lloguer de local o el pagament de factures, entre d’altres problemàtiques i així mateix ha anunciat aquest matí a les mateixes associacions i a la resta de grups polítics de l’Ajuntament que “tirarem endavant aquesta mesura, davant l’estat d’excepcionalitat que estem patint tots”.

Així doncs, en breu es podrà reprendre la tramitació de l'expedient de convocatòria de 2020 de concessió de subvencions a associacions de veïns. També ha informat que es valorarà únicament la subvenció que fa referència al local social i es deixarà, en una segona fase, la línia de subvenció referent a l’activitat.

Segells de reconeixement d’administració oberta