Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona celebrarà la Diada Nacional amb estrictes mesures de seguretat

L'Ajuntament de Tarragona celebrarà la Diada Nacional amb estrictes mesures de seguretat

L'Ajuntament de Tarragona celebrarà la Diada Nacional amb estrictes mesures de seguretat

Les entitats que no han estat convidades o no s’han posat en contacte amb el consistori per participar no podran assistir-hi per evitar aglomeracions
07/09/2020

L’Ajuntament de Tarragona celebrarà, com cada any, la Diada de l’11 de setembre, tot i que d’enguany per les normatives de seguretat degudes a la pandèmia de la Covid-19 es faran les ofrenes esglaonadament. A les 9 h la corporació municipal farà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L’acte s’iniciarà amb un parlament de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Un cop acabada l’ofrena floral, la Banda Unió Musical de Tarragona tocarà el Cant dels Segadors.

A les 9.30 h les entitats econòmiques i sindicals, així com els col·legis professionals dipositaran les flors al peu del monument. A les 10 h serà el torn dels partits polítics i, un quart d’hora després, de les entitats culturals. A les 10.45 h faran l’ofrena floral les entitats esportives. L’Ajuntament de Tarragona recomana un màxim de 3 persones per entitat per evitar aglomeracions. Així mateix, cal remarcar que les entitats que no han estat convidades o que no s’han posat en contacte amb el consistori a través del correu protocol@tarragona.cat no podran participar en l’ofrena per motius de seguretat. El consistori també demana que tinguin presents les mesures de distanciament, mascareta i higiene. Han d’accedir pel passeig Marítim (accés des de la via Augusta – platja del Miracle) i respectar els sentits direccionals que hi siguin establerts.

A diferència d’altres anys —per motius de seguretat i per evitar aglomeracions— no hi haurà públic per assistir a l’ofrena floral.

Segells de reconeixement d’administració oberta