Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a la commemoració del Dia d'Europa

L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a la commemoració del Dia d'Europa

L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a la commemoració del Dia d'Europa

La Torre dels Vents s'il·luminarà de blau aquest dissabte i durant tota la jornada hi haurà activitats a les xarxes socials de Europe Direct Tarragona
L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a la commemoració del Dia d'Europa Imatge promocional del concurs 'Què en saps de la UE?', promogut aquests dies per Europe Direct Tarragona.
08/05/2020

L’Ajuntament de Tarragona s’adhereix als actes commemoratius del Dia d’Europa que se celebra demà, 9 de maig. Per aquest motiu s’il·luminarà de color blau la Torre dels Vents.

El centre d’Informació Europe Direct de Tarragona (EDTgn) organitza una jornada per commemorar la pau i la unitat del continent. La data coincideix amb l’aniversari de la Declaració de Schuman, pronunciada a París l’any 1950 per l’aleshores ministre francès d’Afers Exteriors, Robert Schuman, que es considera l’inici de la Unió Europea actual.

Per celebrar la commemoració, demà dia 9, per les xarxes socials d’Europa Direct Tarragona s’emetran diferents vídeos sobre el significat d’aquesta jornada per part de l’alcalde de Tarragona i del director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, entre d’altres. També hi haurà una interpretació de saxo i clarinet de l’Escola Municipal de Música de Tarragona i la final del concurs #EuropaEnCasa.

El centre d’informació Europe Direct Tarragona organitza cada any activitats obertes a la ciutadania per commemorar aquesta diada, posant en valors els principis de la Unió Europea: Dignitat, Igualtat, Solidaritat, Ciutadania, Justícia i Llibertat. 

Per a més informació podeu consultar el web de Europe Direct Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta