Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'APP Tgn Emergències compta amb 2.000 usuaris actius

L'APP Tgn Emergències compta amb 2.000 usuaris actius

L'APP Tgn Emergències compta amb 2.000 usuaris actius

El 75% tenen el sistema Android i el 25% restant, l’iOs
17/04/2020

L’app TGN Emergències ja compta amb 2.000 usuaris actius. Aquesta aplicació, creada fa quinze dies per l’Ajuntament de Tarragona, és un nou servei per a la ciutadania perquè ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a Tarragona amb motiu de la crisi del coronavirus: restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc i també el detall i dades de contacte dels serveis així com comerços que estan actius en aquest moment d'emergència.

“Estem molt satisfets perquè, si bé és cert que 3.727 persones se l’han descarregat, comptem amb 2.000 usuaris que activament la fan servir. Per tant, vol dir que la troben útil i necessària”, subratlla el conseller de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny. I afegeix: “Amb tanta informació que s'està generant diàriament vam creuere indispensable posar a disposició de la ciutadania una eina d’informació veraç i capaç de resoldre tots els dubtes que genera la pandèmia”. 

Aquesta app està disponible per a dispositius Android i iOs. De fet, un 75% dels usuaris que utilitzen activament aquesta app tenen el sistema Android i un 25%, l’iOs.

L’app conté, entre altres, la informació i serveis següents:

1.   Serveis d'emergència

Detallen els serveis d'emergència que estan en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte directe.

2.   Comerços

Relació dels comerços de la ciutat actius amb serveis en línia i presencials que aquests dies ofereixen. Permet el filtratge pe diferents criteris de tipologia de comerç així com serveis disponibles

3.    Preguntes i respostes

Un espai per esclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant l'estat d'alarma.

4.    La darrera hora

Enllaç al Twitter @TGNAjuntament, on s'informa al minut de la darrera hora relacionada amb tots els aspectes de la crisi.

5.   Notícies municipals

Espai de consulta de totes les notícies que emet l'Ajuntament de Tarragona

6.   Test de /Salut

Accés a l'app del Departament de Salut de la Generalitat, que et permet fer-te el test en cas que tinguis símptomes relacionats amb la Covid-19

L'aplicació es pot descarregar, de forma gratuïta, a través del web www.tarragona.cat/app-tgnemergencies.

Segells de reconeixement d'administració oberta