Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Les V Jornades del Romesco comptaran amb 27 establiments de la ciutat

Les V Jornades del Romesco comptaran amb 27 establiments de la ciutat

Les V Jornades del Romesco comptaran amb 27 establiments de la ciutat

Se celebraran de l’1 al 18 d’octubre, amb l'organització de l'Associació Empresaris Hostaleria de Tarragona i la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme
Les V Jornades del Romesco comptaran amb 27 establiments de la ciutat La presentació de les Jornades ha tingut lloc aquest dilluns a la Rambla Nova. Foto: cedida.
28/09/2020

Aquest dillunss’han presentat les V Jornades del Romesco, iniciativa de l’Associació Empresaris Hostaleria de Tarragona (AEHT), que compta amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme. La consellera i Presidenta del Patronat, Cinta Pastó, ha assistit a la presentació, junt amb Javier Escribano, president de l’AEHT i el representant de Bodegas Pinord, que també participen a les jornades, Adolf Allegue. Per la seva banda, Pastó s'ha mostrat molt satisfeta ha donat tot el suport a l'Associació per aquesta iniciativa.

Així doncs, de l’1 al 18 d’octubre, 27 establiments de la ciutat, des de la Part Alta fins al Serrallo passant per l’Eixample, serviran menús i cassoletes amb el romesco com a protagonista, acompanyats de vins del Celler Pinord. Els restaurants participants són 27: Restaurant SolRic, Restaurant Sol Ric Alta Taverna, Restaurant Cócula, Fòrum, La Sardineta, Restaurant La Morada, Mos, La Xarxa, Restaurant l’Arrosseria, El Pòsit del Serrallo, Restaurant La CucaFera, Casa Balcells, Restaurante El Paseo, Restaurant Nàutic Tarragona, De Vins, Mas Rosselló, Barhaus, Kraken, Octopusy, Ancora del Serrallo, Ancora del Port, Restaurant Bar Tabularium, Sentits, Bar Negresco, La Pepita, Maria Castaña, Bar Restaurant El Manjar. 

Podeu consultar els detalls de les V Jornades del Romesco al web de l'AEHT

Segells de reconeixement d'administració oberta