Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 L'Oficina Jove del Tarragonès s'activa en línia

L'Oficina Jove del Tarragonès s'activa en línia

L'Oficina Jove del Tarragonès s'activa en línia

S'hi atendran consultes en els àmbits laborals, de salut i d'informació general
25/03/2020

L’Oficina Jove del Tarragonès ja té les seves portes obertes de manera virtual. A través de l’enllaç web e-TarragonaJove ja es poden fer consultes en línia al servei de treball i d’informació juvenil, així com consultes al servei de salut.

Pel que fa als continguts dels serveis prestats, en l'àmbit laboral cal recordar que el servei de treball dona suport a les persones joves en l'elaboració del currículum i/o carta de presentació, preparació de l’entrevista de feina, inscripció a la borsa de treball municipal, suport a la inscripció a ofertes de treball de la xarxa, entre d’altres.

Pel que fa al servei d’assessorament en aspectes relacionats amb la salut, l'Oficina dona resposta a les persones joves en qüestions sobre alimentació, sexualitat i afectivitat, infeccions de transmissió sexual i prevenció sobre el consum de drogues. L’atenció telefònica està activa en els dies laborables de 10 a 13 h.

Finalment, quant al servei d’informació general, l’usuari pot demanar informació sobre formació, cultura, cooperació, lleure, participació, habitatge o qualsevol consulta d’interès. L’Oficina Jove és un servei impulsat des de la Generalitat, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Tarragona.

Hi podeu accedir a través d'aquest enllaç: https://tarragonajove.org/e-tarragonajove-els-serveis-de-joventut-continuen-en-linia/


 

Segells de reconeixement d'administració oberta