Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Tarragona commemora el Dia Internacional de la Persona Migrant

Tarragona commemora el Dia Internacional de la Persona Migrant

Tarragona commemora el Dia Internacional de la Persona Migrant

Se celebra demà, 18 de desembre
17/12/2020

Sota el lema “El món, la nostra llar”, Tarragona celebra aquest divendres, 18 de desembre, el Dia Internacional de la Persona Migrant. A partir de les 12 h, la plaça de la Font serà l’epicentre de diferents iniciatives i activitats organitzades per la Conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, que reflexionaran sobre la interculturalitat i que volen sensibilitzar la ciutadania per promoure el pensament crític i respectuós sobre el fet migratori.  

Segons ha explicat la consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas, “el nostre compromís amb les persones migrants és ferm. Hem de seguir avançant cap a un model social basat en la interculturalitat que permeti la interacció respectuosa entre cultures, i per això, dates com aquestes són tan importants”.

Entre les activitats previstes per demà, es farà un mural d’art comunitari, en el qual tothom que vulgui podrà participar, així com tallers de dansa, música i teatre, entre d’altres. Per últim, a les 14 h, també a la plaça de la Font, està prevista la lectura del manifest a càrrec de les més de quinze associacions que participen en l'esdeveniment.

Segells de reconeixement d'administració oberta