Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Tarragona posa a disposició pavellons esportius i equipaments culturals per a les eleccions del 14F

Tarragona posa a disposició pavellons esportius i equipaments culturals per a les eleccions del 14F

Tarragona posa a disposició pavellons esportius i equipaments culturals per a les eleccions del 14F

Un total de 14 locals s’estrenaran com a col·legis electorals a la ciutat
Tarragona posa a disposició pavellons esportius i equipaments culturals per a les eleccions del 14F Hemicicle del Parlament de Catalunya. Foto: Enfo.
29/12/2020

Enmig de la crisi sanitària provocada per la COVID-19  i amb l’objectiu de garantir la seguretat sanitària durant la jornada electoral del proper 14F al Parlament de Catalunya, Tarragona ha confeccionat el seu llistat de col·legis electorals passant de 44 a 42 seus de votació, estrenant-ne 14 de noves. 

Tarragona posa a disposició equipaments esportius i culturals per a la jornada. Així, s’estrenaran com a col·legis electorals els pavellons esportius del Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, el Palau d'Esports de Campclar o el pavelló del Nàstic. De la mateixa manera, el Teatre Tarragona, el Teatre Metropol i la Tàrraco Arena seran els nous equipaments culturals que actuaran com a seus de votació el proper 14 de febrer. Aquests equipaments esportius i culturals seran precisament els que podran acollir més meses de votació gràcies a les seves dimensions, arribant a les 14 en el cas de la Tarraco Arena i a 13 alguns pavellons esportius com ara el del Nàstic o el pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau. 

Per contra, prop d’una vintena de locals que van servir de col·legis electorals en les darreres eleccions del 2019, aquest cop no ho podran ser a causa de la necessitat de prioritzar els espais amplis per poder mantenir la distància de seguretat en tot moment. És el cas per exemple d’algunes associacions de veïns, centres cívics o col·legis públics. Al document aprovat pel PROCICAT referent a les eleccions, també es preveu que, en cas de ser possible, no es faci ús de centres educatius per evitar les tasques de desinfecció immediates.

Consulteu el llistat de col·legis electorals a la ciutat de Tarragona pel proper 14F (Format full de càlcul).

Segells de reconeixement d’administració oberta