Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 Avui, Dia Internacional de la Prematuritat, la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de lila

Avui, Dia Internacional de la Prematuritat, la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de lila

Avui, Dia Internacional de la Prematuritat, la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de lila

L'objectiu de la jornada és no oblidar les dificultats que en molts casos comporta la prematuritat per a infants i famílies
Avui, Dia Internacional de la Prematuritat, la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de lila Foto: Isaias Mena.
17/11/2021

El dia 17 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Prematuritat, per generar sensibilitat i consciència sobre  les seves causes i les múltiples conseqüències que a curt, mig i llarg termini té aquest fet sobre les nenes i els nens que neixen abans d'hora.   

Al voltant del 7% dels nadons a Catalunya són prematurs, encara que avui en dia la major part no presenten seqüeles greus,  fa que moltes mares i pares deixin de treballar durant els primers anys de vida del seu fill.  

La il·luminació de la façana pretén donar visibilitat, amb una il·luminació de color lila, que representa la prematuritat i la lluita per la defensa dels drets dels infants nascuts abans de temps.  

L'objectiu d'aquesta celebració és no oblidar que les dificultats que en molts casos comporta la prematuritat per als nens i les famílies, s'agreugen encara més en les circumstàncies actuals.   

Segells de reconeixement d'administració oberta