Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 El Consorci d'Aigües de Tarragona detecta danys en la conducció principal d'abastament d'aigua

El Consorci d'Aigües de Tarragona detecta danys en la conducció principal d'abastament d'aigua

El Consorci d'Aigües de Tarragona detecta danys en la conducció principal d'abastament d'aigua

EMATSA ha activat els recursos estratègics d'emergència i garanteix el subministrament a la població
El Consorci d'Aigües de Tarragona detecta danys en la conducció principal d'abastament d'aigua Foto: Isaías Mena
11/12/2021

Aquest dissabte al matí, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha comunicat que ha detectat danys a la conducció principal d’abastament que ha provocat el tall de subministrament d’aigua i ha indicat una previsió de resolució de 48 h. Ematsa, com a proveïdor d’aigua dels municipis de la Canonja, el Catllar, Tarragona i els Pallaresos, és una de les companyies afectades. 

Des de primera hora del matí, els equips tècnics d’Ematsa s’han activat per fer front a la situació i s’han posat en marxa recursos estratègics d'emergència per garantir el subministrament a la població. A hores d’ara el subministrament està garantit a tots els municipis als quals presta el servei.  

S’han obert vies de comunicació permanents des de l’inici de la incidència amb els ajuntaments dels quatres municipis i, com a mesura de precaució, s’han aturat els sistemes de reg dels principals parcs i jardins, així com les fonts ornamentals.  

Ematsa vol reiterar el compromís de la companyia amb la correcta prestació del servei i la garantia de la qualitat sanitària del subministrament, per això disposa de mecanismes i protocols de control que s’han posat en marxa de manera immediata per fer front a la situació. Tot i això, es recomana fer un ús responsable de l’aigua i evitar consums extraordinaris.

Segells de reconeixement d'administració oberta