Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 L’Ajuntament de Tarragona celebra unes trobades informatives sobre els Consells de Districte

L’Ajuntament de Tarragona celebra unes trobades informatives sobre els Consells de Districte

L’Ajuntament de Tarragona celebra unes trobades informatives sobre els Consells de Districte

Les sessions són virtuals i obertes a tota la ciutadania
06/04/2021

La Conselleria de Districtes de l’Ajuntament de Tarragona celebra des d’aquest dimarts 6 d’abril sessions informatives amb els diferents districtes que conformaran la nova ordenació territorial i administrativa de la ciutat, els Consells de Districte.  

A causa del context de crisi sanitària en què ens trobem provocat per la COVID-19, aquestes primeres reunions es faran de manera virtual a través de la plataforma Zoom i seran obertes tant a entitats, associacions de veïns com veïns i veïnes en general que ho desitgin. 

Durant les reunions s’explicarà què són els Consells de Districte i el seu funcionament, així com també hi haurà una part més pràctica en què totes les persones participants hi podran dir la seva. Segons ha explicat la consellera de Districtes de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, “volem que els veritables protagonistes dels Consells de Districte, els seus veïns i veïnes, tinguin veu des del primer moment”.  

Aquest dimarts dia 6 d’abril té lloc la primera trobada amb el districte Nord. Dimecres dia 7 serà el torn de Llevant, dijous 8 d’abril la reunió serà conjunta amb els districtes de Centre i Eixample i, finalment, el proper dia 12 es farà la sessió informativa amb Ponent. Totes quatre seran a les 19 h. 

Posteriorment a aquestes reunions, tècnics municipals de cada districte fixaran més reunions periòdiques amb les associacions i veïns i veïnes de cada districte per treballar en els diferents projectes de cada barri. 

Detalls de les reunions

Districte Nord 

Data i hora: 6 d'abril de 2021, 19 h
Lloc: plataforma Zoom 

Districte Llevant 

Data i hora: 7 d'abril de 2021, 19 h
Lloc: plataforma Zoom 

Districte Centre 

Data i hora: 8 d'abril de 2021, 19 h
Lloc: plataforma Zoom 

Districte Eixample 

Data i hora: 8 d'abril de 2021, 19 h
Lloc: plataforma Zoom 

Districte Ponent 

Data i hora: 12 d'abril de 2021, 19 h
Lloc: plataforma Zoom 

Consulteu més informació sobre els Consells de Districte a l'espai web sobre aquests nous òrgans de participació

Segells de reconeixement d'administració oberta