Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 L'Amfiteatre serà aquest diumenge un dels escenaris protagonistes de La Marató de TV3

L'Amfiteatre serà aquest diumenge un dels escenaris protagonistes de La Marató de TV3

L'Amfiteatre serà aquest diumenge un dels escenaris protagonistes de La Marató de TV3

El programa vol generar una mobilització sense precedents per trencar tabús per la salut mental
L'Amfiteatre serà aquest diumenge un dels escenaris protagonistes de La Marató de TV3 Foto: Manel Antolí (RV Edipress).
17/12/2021

Aquest diumenge 18 de desembre TV3 emetrà el programa especial de la Marató, que enguany celebra els seus 30 anys i que sortirà del plató i enregistrarà el programa a diversos escenaris de Catalunya. Una de les ubicacions escollides ha estat l’Amfiteatre romà de Tarragona. Enguany, la Marató de Tv3, està dedicada a les malalties mentals, per la qual cosa l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà ha volgut destacar com a “una temàtica malauradament molt vigent que per culpa de la pandèmia ha incrementat” i que des dels ajuntaments “hem de contribuir no només econòmicament, sinó també oferint totes les facilitats a l’organització”. I ha afegit: “Calen tots els esforços econòmics , però també humans, per invertir en la recerca en l'àmbit de la salut mental. Per això és tan escaient la temàtica de la Marató d’enguany, perquè els fons que es recaptin aniran dirigits a la millora de la qualitat i de l'esperança de vida de les persones”.   

Les connexions es duran a terme al llarg del matí, des de les 9.30 h, i a banda de l’amfiteatre també s’ha escollit el Museu Nacional d’Art de Catalunya a Barcelona; el Teatre-Museu Dalí de Figueres i la Seu Vella de Lleida. 

Per la tarda, de 19 a 20 h, l’alcalde Pau Ricomà serà al Tinglado1 recollint trucades telefòniques, per tal de col·laborar en la conscienciació de la importància d’iniciatives com la Marató de tv3. 

Segells de reconeixement d'administració oberta