Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 Organitzen un taller sobre els reptes tecnològics del sector agroalimentari a Tarragona

Organitzen un taller sobre els reptes tecnològics del sector agroalimentari a Tarragona

Organitzen un taller sobre els reptes tecnològics del sector agroalimentari a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona col·labora en aquesta jornada organitzada per la Generalitat de Catalunya i DIH4CAT
10/11/2021

El proper 18 de novembre de 9 a 12.30 h, se celebrarà una jornada dedicada a reflexionar sobre els principals reptes operatius i tecnològics del sector agroalimentari al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.  

Aquest taller pretén reflexionar i fer visibles els principals reptes operatius i tecnològics que presenta el sector agroalimentari i analitzar com les tecnologies més avançades poden donar-hi una resposta. La reflexió es realitzarà de manera conjunta amb la xarxa de Nodes d’Innovació Digital del territori. 

La jornada s’iniciarà amb la presentació del Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) i, després, amb la de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. A les 9.30 h hi haurà una píndola d’inspiració  a càrrec del cas d’èxit del node del CIDAI (Intel·ligència artificial) i del node de Fabricació additiva i impressió 3D. Després hi haurà la dinàmica de creativitat DIH4CAT Challenge. Posteriorment, hi haurà una posada en comú i presentació dels projectes prioritzats. La jornada es clourà amb la proposta dels següents passos a dur a terme.  

Aquesta jornada s’adreça a pimes del sector agroalimentari que tinguin interès en avaluar com afrontar els principals reptes comuns i de la seva cadena de valor mitjançant la incorporació de les tecnologies més avançades. El taller s’orienta principalment a pimes amb una facturació superior a 8M€. 

Més informació i inscripcions al web del DIH4CAT.

Segells de reconeixement d'administració oberta