Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 S'instal·la un punt d'informació a la Rambla Nova amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Animals

S'instal·la un punt d'informació a la Rambla Nova amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Animals

S'instal·la un punt d'informació a la Rambla Nova amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Animals

S'hi reparteixen díptics que recullen els deures de les persones que tenen animals domèstics
10/12/2021

Avui divendres 10 de desembre se celebra el Dia Internacional dels Drets dels Animals i per aquest motiu es duu a terme una campanya de sensibilització sobre tinença responsable d'animals. En una de les guinguetes de fusta al costat de l'Escenari Amic Invisible de la Rambla Nova, es reparteixen díptics que recullen els deures de les persones que tenen animals domèstics. 

La consellera de Benestar Animal, Elvira Vidal, ha visitat l’estand i ha destacat la importància de campanyes de sensibilització com aquesta i, ha afegit “la que presentarem properament, per tal d’evitar que els animals domèstics siguin considerats només regals de Nadal” i ha afegit “entre tots hem d’acabar amb aquest hàbit que molt sovint provoca abandonaments”.  

Durant tot el dia, en horari de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, membres de la protectora d'animals estan donant a conèixer la tasca d'aquesta entitat. Així mateix, s'ofereix informació sobre com col·laborar amb la protectora, fer-se soci o voluntari. 

Informació bàsica sobre la protecció i la tinença d'animals (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta