Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2021 Tarragona obre la zona de platja habilitada per a gossos

Tarragona obre la zona de platja habilitada per a gossos

Tarragona obre la zona de platja habilitada per a gossos

Elvira Vidal: "Tarragona fa un pas més per ser una ciutat amiga dels animals"
Tarragona obre la zona de platja habilitada per a gossos Foto: Manel R. Granell
15/07/2021

Tarragona compta des d’avui amb una nova zona de la platja del Miracle habilitada per a gossos. Després de llargues reivindicacions per part dels propietaris de gossos de mantenir la platja oberta en el període estival també per a les seves mascotes, finalment aquesta petició s’ha fet realitat. El lloc escollit ha estat la part més propera a les roques tocant al Fortí de la Reina i són 1200 m2 habilitats per a aquest ús. Ja al mes de maig es va iniciar el procés de contractació i durant el juny s’han fet els treballs d’adequació que han costat uns 40.000€ aproximadament.  

S’ha adequat la rampa d’accés actual a les noves necessitats; s’ha instal·lat una passera de fusta per facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda; s’ha col·locat una tanca perimetral amb portes integrades, així com un espai de dutxes per a persones i gossos i la seva prèvia instal·lació de xarxa d’aigua i finalment, un banc i papereres. La senyalització explica el bon ús de l’espai i les normes a seguir. 

“Aquest projecte és per fi avui una realitat, que cal comptar amb el treball realitzat per l’anterior consellera i per la tenacitat i paciència de les famílies i banyistes amb gossos que hi han estat al darrere”, ha afirmat la consellera de Benestar Animal, Elvira Vidal. “Tarragona fa un pas més per ser una ciutat amiga dels animals i respectuosa amb el medi ambient amb aquest gest” i ha afegit que “a més comportarà una millor convivència entre els diferents usuaris de la platja”.  

Aquesta és una instal·lació provisional durant la temporada de bany en la qual està prohibit anar a la platja amb animals i calia habilitar un espai específic. La resta de l’any no cal perquè els animals poden anar lliurement a la platja. 

Segells de reconeixement d'administració oberta