Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 'Aigua en família', nova proposta d'Ematsa per apropar el cicle de l'aigua al públic familiar

'Aigua en família', nova proposta d'Ematsa per apropar el cicle de l'aigua al públic familiar

'Aigua en família', nova proposta d'Ematsa per apropar el cicle de l'aigua al públic familiar

La proposta, adreçada a infants a partir de 4 anys, tindrà lloc els dissabte 5 de novembre i 17 de desembre
25/10/2022

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) engega una nova proposta, Aigua en família, per a grups i famílies amb l’objectiu de provocar la reflexió sobre l’ús de l’aigua en el dia a dia. Es tracta d’una activitat de lleure educatiu a càrrec del contacontes Lluna de Cartró obert a famílies amb infants a partir de 4 anys.  

El president de la companyia, Jordi Fortuny, explica que “des d’Ematsa impulsem activitats per donar a conèixer la tasca que realitzem per dur a terme una gestió sostenible d’un recurs fràgil i escàs com és l’aigua” i afegeix “aprendre des de ben petits la importància de l’aigua i a tenir-ne cura és essencial i, per aquest motiu, afegim una nova proposta per als més petits de casa i les seves famílies que els permetrà conèixer què fem a Ematsa d’una manera lúdica i participativa”.  

L’activitat es durà a terme els dissabtes dia 5 de novembre i 17 de desembre a les instal·lacions de la companyia a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau. La durada de la proposta és de dues hores, d’11 a 1 3h i l’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscriviu-vos a l'activitat 'Aigua en família'

Segells de reconeixement d'administració oberta