Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 El Concurs Nacional de Dansa aplegarà prop de 900 participants al Palau de Congressos

El Concurs Nacional de Dansa aplegarà prop de 900 participants al Palau de Congressos

El Concurs Nacional de Dansa aplegarà prop de 900 participants al Palau de Congressos

Els ballarins provenen de diferents punts de l'Estat i de països com França o Bèlgica
11/05/2022

Els dies 13, 14 i 15 de maig el Palau de Congressos i la ciutat de Tarragona s’ompliran de ballarins i ballarines en la celebració del Concurso Nacional de Danza (CND) organitzat per l’Associació Espanyola de Professionals Titulats de Dansa. Es tracta d'un esdeveniment molt esperat per a tots els participants que arriben a Tarragona des de diferents punts de l’Estat espanyol i des de diferents països com Bèlgica o França, entre d’altres.

L’any passat ja es va celebrar el CND al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, amb gran mesures de prevenció amb motiu de la COVID. En aquesta edició, la primera que recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia, s’esperen entre 800 i 900 participants, amb els seus acompanyants i el públic que vindrà a gaudir del concurs.

Seran tres jornades de gran intensitat, no només per les emocions acumulades en aquesta final sinó per les llargues jornades que suposen per a l’organització i els participants. Abans de les 9 h del divendres 13 de maig començarà el CND i cada jornada acabarà prop de la mitjanit.  

Serà un esdeveniment molt emotiu, especialment per als participants que concentren els esforços de tot l’any en uns minuts de passió a l’escenari. Sobre els escenaris del Palau de Congressos demostraran el nivell assolit en cada un dels seus entrenaments.

L’amor per la dansa i les ganes de gaudir-ne entre col·legues de la professió i apassionats és el que va moure els organitzadors a iniciar aquest concurs fa més de 15 anys.

Les entrades pel CND es poden comprar directament a taquilla del Palau de Congressos els dies 13, 14 i 15 de maig.

Segells de reconeixement d'administració oberta