Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 El Palau de Congressos retorna a un nivell d'activitat com el d'abans de la pandèmia

El Palau de Congressos retorna a un nivell d'activitat com el d'abans de la pandèmia

El Palau de Congressos retorna a un nivell d'activitat com el d'abans de la pandèmia

Aquests mesos de maig i juny tindran lloc 37 esdeveniments, una xifra similar a la de l'any 2019
04/05/2022

A principi d’any ja s’avançava que l’activitat del Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha accelerat la seva recuperació aquest 2022. Efectivament, amb 37 actes confirmats, els propers mesos de maig i juny el Palau de Congressos tornarà a tenir un nivell d’activitat com el de l’any 2019.

Aquesta setmana tindrà lloc el congrés de la Sociedad Española de Cirugía Española de Diálisis y Trasplante organitzat per l’Hospital Joan XXIII, que reunirà al voltant de 150 nefròlegs d’arreu d’Espanya durant 3 dies. També gaudirem de la Fira Àpat des del dissabte 7 i fins dilluns 9, de maig.

El nombre de gales també s’incrementa notablement durant aquests mesos: 9 en total entre gales de dansa, cerimònies de graduació i festivals de final de curs confirmats a dia d’avui.

Torna la celebració del Concurs Nacional de Dansa, tot i que l’any passat ja es va poder celebrar però amb restriccions. Més de 800 participants i els seus acompanyants provinents de tota Espanya visitaran Tarragona els dies 13, 14 i 15 de maig, generant un alt impacte econòmic a la ciutat. Aquest 2022 també se celebrarà per primera vegada el campionat de dansa ORBE Catalunya, amb un format i una ocupació molt similar al Concurs Nacional de Dansa. També se celebrarà la 5ª gala de dansa d’AEDA.

Així mateix, destaca l’increment de concerts i espectacles, amb 14 confirmats, com el concert benèfic per Ucraïna “Per la pau”, el 21 de maig; Queen for kids, el 4 de juny; el concert de la Franz Schubert Filharmonia, el 5 de juny, o el monòleg d’Eugeni Alemany, En persona guanye, l’11 de juny, entre altres musicals, tributs i espectacles d’humor.

Els propers mesos també se celebrarà la Fira de l’Ocupació i un total de 7 jornades com les Jornades DAFO, la Jornada d’Actualització Terapèutica, les Jornades de conscienciació OCS o el Fòrum d’Ocupació Carrefour.

Per conèixer la programació completa del Palau Firal i de Congressos de Tarragona podeu consultar la seva agenda a www.palautarragona.com

Segells de reconeixement d'administració oberta