Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 EMATSA resol una incidència en un tram de claveguera que connecta la xarxa amb el col·lector

EMATSA resol una incidència en un tram de claveguera que connecta la xarxa amb el col·lector

EMATSA resol una incidència en un tram de claveguera que connecta la xarxa amb el col·lector

Els operaris continuen treballant per retirar el material generat pel sobreeixidor a la desembocadura del riu
EMATSA resol una incidència en un tram de claveguera que connecta la xarxa amb el col·lector Foto: EMATSA.
30/09/2022

Aquest dijous a primera hora de la tarda es va detectar una obstrucció en un tram de clavegueram que connecta la xarxa amb el col·lector i que va provocar l’entrada en funcionament del sobreeixidor a la desembocadura del riu Francolí. 

Les causes de l’obturació semblen haver estat els forts aiguats que han provocat l’arrossegament de terra, pedres i runa que han precipitat el taponament en aquest punt.  

Ematsa va activar les tasques de neteja de manera immediata ahir a la tarda, tan aviat com es va detectar l’obstrucció. Aquest divendres a les 11.45 h la incidència ha quedat resolta, tot i que es continua treballant per retirar el material. 

Les tasques de neteja són complexes, ja que no és possible accedir a la galeria amb maquinària per retirar la runa i cal que ho facin equips especialitzats en treballs confinats, assegurant la ventilació de la galeria, amb sistemes de seguretat de detecció de gasos i equips de respiració auxiliar d’emergència. 

Segells de reconeixement d'administració oberta