Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 La tecera d'edició d'ExpoNadó obrirà les seves portes els dies 1 i 2 d'octubre

La tecera d'edició d'ExpoNadó obrirà les seves portes els dies 1 i 2 d'octubre

La tecera d'edició d'ExpoNadó obrirà les seves portes els dies 1 i 2 d'octubre

La mostra, que se celebra al Recinte Firal del Palau de Congressos, estrena una nova zona dedicada a l'embaràs i el postpart
La tecera d'edició d'ExpoNadó obrirà les seves portes els dies 1 i 2 d'octubre Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la fira.
07/09/2022

La fira de bebès itinerant més important de Catalunya consolida la seva seu a Tarragona amb una tercera edició. Els propers 1 i 2 d’octubre ExpoNadó obrirà les seves portes al Recinte Firal del Palau de Congressos, davant l’estació RENFE, en horari de 10 a 20h de forma ininterrompuda.

Durant el primer cap de setmana d’octubre els assistents a la fira podran gaudir de tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats adreçades a famílies que estan esperant un bebè o amb fills de 0 a 4 anys.

En aquesta edició, Exponadó organitza conjuntament amb l’empresa Criar amb Sentit Comú una nova zona dedicada a l’embaràs, el part, el postpart i la lactància on s’oferiran xerrades sobre aquest àmbit i una zona de consultoria gratuïta.

Les entrades estan a la venda de forma anticipada a través de la pàgina web d’Exponadó a un preu reduït de 6 €,  preu a taquilla els dies de l’esdeveniment  9€. Entrada gratuïta per a infants de 0 a 15 anys acompanyats d’un adult.

Segells de reconeixement d'administració oberta