Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 Més de 7.000 visitants gaudeixen de la primera Tarraco Manga, que tindrà nova edició el 2023

Més de 7.000 visitants gaudeixen de la primera Tarraco Manga, que tindrà nova edició el 2023

Més de 7.000 visitants gaudeixen de la primera Tarraco Manga, que tindrà nova edició el 2023

El Palau de Congressos també acollirà l'any vinent la sisena Starraco Unlimited, dedicada al contingut fantàstic i a la ciència ficció
18/10/2022

El cap de setmana del 8 i 9 d’octubre, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollia la primera edició del Tarraco Manga. Un esdeveniment dedicat al manga, l’anime i els videojocs que ha assolit un èxit rotund entre els assistents. En la seva primera edició han passat més de 7.000 visitants per les instal·lacions i han pogut gaudir de tot tipus d’activitats i continguts relacionats amb la temàtica.

Ivan Carrasco, organitzador de l’esdeveniment remarca la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició entre el públic i destaca la història d’una visitant de Tarraco Manga, una nena que va viatjar amb el seu pare des d’Itàlia per veure en directe al youtuber i influencer Jackwise Clown.

L’èxit assolit a empès als organitzadors de Tarraco Manga ha publicar ja les noves dates per a la segona edició, que tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre de 2023.

També s’està treballant en la propera edició de Starraco Unlimited, que es celebrarà al mes de febrer i que arriba a la 6a edició. Un esdeveniment organitzat també per l’Associació Starraco Unlimited i el Palau de Congressos de Tarragona que dedica un cap de setmana a tot tipus de contingut fantàstic i de ciència ficció.

Personatges caracteritzats de pel·lícules galàctiques i de fantasia es passejaran entre els assistents donant vida als seus personatges preferits. Un espai per al “frikisme” i els nostàlgics dels 70-80-90’s on també hi trobaran tallers infantils, conferències, espai marxandatge, food trucks, espai solidari, tatuatges, artistes...

En només 24 h des que es va obrir les inscripcions per a estands i expositors a Starraco Unlimited ja s’han rebut nombroses peticions per participar-hi. Un senyal del bon camí que aquests esdeveniments estan marcant a la ciutat de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta