Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2022 Presentació a Tarragona de ‘Los renglones torcidos de Dios’ amb el director Oriol Paulo

Presentació a Tarragona de ‘Los renglones torcidos de Dios’ amb el director Oriol Paulo

Presentació a Tarragona de ‘Los renglones torcidos de Dios’ amb el director Oriol Paulo

El rodatge va comptar amb el suport de l’Ajuntament i la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme
Presentació a Tarragona de ‘Los renglones torcidos de Dios’ amb el director Oriol Paulo Foto: José Carlos León
20/10/2022

Aquest dijous, 20 d'octubre, s'ha presentat a la ciutat la pel·lícula Los renglones torcidos de Dios en una projecció especial a l’OCINE de Les Gavarres, que ha comptat amb la presència del director del film, Oriol Paulo, acompanyat per Josep Eduard Príncep, director d'OCINE Les Gavarres, i per l'alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme (organisme del qual depèn l'oficina municipal d'atenció als rodatges, la Tarragona Film Office), Pau Ricomà, qui ha fet referència a "l'orgull de ciutat" quan Tarragona apareix en pel·lícules o sèries de televisió, tot apuntant que "Tarragona ho té tot per acollir rodatges".

La producció es va rodar l'any passat en part a Tarragona amb el suport de la Tarragona Film Office des de l'inici. La instal·lació del set de rodatge a la Tabacalera (principal escenari exterior del film) va començar el passat 19 d'abril de 2021, mentre que la gravació es va realitzar del 25 de maig al 6 de juny i el desmuntatge es va allargar fins al 22 de juny del mateix any.

El rodatge va comptar amb més de setanta figurants de Tarragona i amb més de 200 professionals, diversos dels quals del territori, que van treballar per adequar l'espai, fent tasques de jardineria, construcció, decoració, etc., per recrear un psiquiàtric dels anys setanta. En total, el pas del film per Tarragona ha generat per a la ciutat uns 200.000 €.

Los renglones torcidos de Dios ha recaptat des de l'estrena més de 700.000 €, convertint-se en la tercera millor estrena espanyola de l'any.

Segells de reconeixement d'administració oberta