Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2023 A la venda les entrades anticipiades per al Tarraco Manga, amb preus especials

A la venda les entrades anticipiades per al Tarraco Manga, amb preus especials

A la venda les entrades anticipiades per al Tarraco Manga, amb preus especials

La segona edició del certamen dedicat al còmic japonès, l'anime i els videojocs tindrà lloc els dies 7 i 8 d'octubre al Palau de Congressos
30/06/2023

Les entrades per a la segona edició del Tarraco Manga ja estan a la venda a un preu especial fins el proper 31 de juliol. El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre Tarragona serà el punt de trobada per als aficionats de la temàtica on es repetiran els continguts que més van triomfar en la primera edició i s’incorporaran noves activitats.

Màquines arcade, espai de videojocs, realitat virtual, l’esperadíssim concurs de cosplay, exposicions, tallers, jocs, tatuatges, xerrades, actors de doblatge, artistes, botigues, espai solidari, música i grups de ball jpop /  kpop / idol,  food trucks... Dos edificis plens de continguts per fer passar un cap de setmana completament dedicat al manga, l’anime i els videojocs. L’entrada a Tarraco Manga donarà accés a les quatre plantes del Palau de Congressos i la nau sencera del Recinte Firal, que seran el centre d’entreteniment d’aquest fenomen cultural que mou masses de totes les edats, des de infants a adolescents i adults, abraçant continguts de temàtiques tant diverses com l’aventura, contes infantils, esports, amor, fantasia comèdia i molts d’altres.

L’associació Starraco Unlimited coorganitza aquesta activitat amb el Palau Firal i de Congressos de Tarragona, i treballen fer fer un cop més de Tarraco Manga és un esdeveniment pensat per a divertir-se i també per a promoure la tolerància i la solidaritat. En aquest sentit des de l’organització es vol donar veu a associacions o ONG per a visibilitat la seva tasca. En l’anterior edició es va comptar amb la presència de: Punt Lila, Aspercamp, San Filippo BCN, H2O LGTBI + Assexora’t, Sons of Lilith, Star Props i Si Jo Puc Tu També.

A més, per promoure la conciliació familiar, un any més, s’oferirà de forma gratuïta el servei de canguratge “Temps x cures”. Aquest servei està ofert de forma gratuïta per la Conselleria de Feminismes de l’Ajutament de Tarragona per fomentar la conciliació de la vida personal i familiar en les activitats d´interès cultura que s´ofereixen des dels espais municipals, amb el finançament de Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, el Plan Concilia i el Ministerio de Igualdad.

Preus i descomptes

  • Entrada anticipada fins el 31 de juliol: 8 € (+16 anys) / 5 € (8 a 16 anys).
  • Entrada anticipada de l’1 d’agost al 6 d’octubre: 9 € (+16 anys) / 6 € (8 a 16 anys).
  • Entrada a taquilla: 7 i 8 d’octubre: 10 € (+16 anys) / 7 € (8 a 16 anys).
  • Majors 65 anys, persones amb discapacitat i família nombrosa: 7 € (només a taquilla).
  • Menors de 8 anys, entrada gratuïta. 

Venda anticipada de les entrades al web Entradium.

Segells de reconeixement d'administració oberta