Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2023 Aquesta setmana, música i dansa al Festival Sota la Palmera

Aquesta setmana, música i dansa al Festival Sota la Palmera

Aquesta setmana, música i dansa al Festival Sota la Palmera

La Nit de la Dansa, Onniria i Maria Jaume i el reggae aterren a l’Espai Jove la Palmera
19/07/2023

Aquest cap de setmana continua el Festival Sota la Palmera. Dijous serà el torn de la Nit de la Dansa. Divendres el protagonisme serà per la música, amb els concerts d’Onniria i Maria Jaume. Dissabte, el Reggus Showcase posarà el focus en la música reggae.  

Demà dijous, arriba la Nit de la Dansa. L’escenari de l’Espai Jove la Palmera es transformarà, a partir de les 21 h, en una pista on la música fluirà lliurement. S’animarà els ballarins a adaptar-se al ritme que el Dj, Jobo Fr, proposi. Hi participaran, també, cinc ballarins professionals i les participants del laboratori de lliure moviment que s’ha fet a l’Espai Jove Kesse durant aquesta setmana. La Nit de la Dansa és una iniciativa que va començar el 2013. Des de l'any 2015, està coorganitzada per la Cia. Im.perfecta Dansa.  

Divendres, el Festival Sota la Palmera continuarà amb un doble concert, a partir de les 21 h. Primer serà el torn del duet Onniria, que presentaran l’espectacle Música per una societat lliure de violència de gènere. La proposta és una fórmula entretinguda i diferent per sensibilitzar i prevenir les conductes violentes i prendre consciència de la importància de la seva erradicació. És un concert en petit format on la Paula i la Laia del grup Onniria interpreten —amb les seves fantàstiques veus, guitarra i percussió— una acurada selecció de conegudes cançons compromeses amb la igualtat de gènere.

Després de l’actuació d’Onniria, pujarà a l’escenari la mallorquina Maria Jaume. Establerta a Barcelona, és un dels talents emergents de l’escena musical recent. Al Festival Sota la Palmera presentarà el seu nou disc, Voltes i voltes. En el nou treball l’artista oferents una nova visió d’ella mateixa amb cançons que creixen en tempo i brillantor.  

Per finalitzar el cap de setmana, dissabte arribarà, des de Reus, a partir de les 19 h, el festival Reggus Showcase. De la mà del Dr. Dubwiser, es presenta la 30a edició d’aquest festival que ha deixat empremta en l’imaginari col·lectiu. Amb tota la xarxa de persones, entitats, empreses i administracions que han col·laborat en algun moment per arribar a aquesta fita, es vol fer una gran celebració on no faltarà la millor música jamaicana.  

Tota la programació tindrà lloc a l’Espai Jove la Palmera, a la plaça Imperial Tàrraco. L’accés és lliure i gratuït condicionat a l’espai.  

El Festival Sota la Palmera és una iniciativa del Servei Municipal de Joventut, amb la col·laboració d’entitats i col·lectius artístics, culturals i juvenils. El festival situa l’Espai Jove la Palmera com a un equipament de referència dels vespres i nits d’estiu a la ciutat, enguany amb més de 30 espectacles, mantenint l’aposta pel talent local.

Consulteu tota la programació del Festival Sota la Palmera a https://tarragonajove.org/sotalapalmera2023/.  

Segells de reconeixement d'administració oberta