Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2023 El pati Jaume I acull una exposició pel 50è aniversari de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona

El pati Jaume I acull una exposició pel 50è aniversari de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona

El pati Jaume I acull una exposició pel 50è aniversari de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona

La mostra es podrà visitar al Palau Municipal des del dia 20 de febrer i fins al 5 de març
17/02/2023

Dilluns 20 de febrer, al Pati Jaume I del Palau Municipal s’inaugurarà l’exposició "L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes: passat, present i futur". Aquesta mostra recull la història i vivències d’aquesta entitat tarragonina sense ànim de lucre que celebra el seu 50è aniversari. L’exposició s’il·lustra amb documents de l'arxiu particular i de l’arxiu històric arxidiocesà de Tarragona, així com fotografies i imatges que plasmen l’evolució de l’acompanyament a persones grans, persones amb necessitats especials i malaltes. Aquest recull fa que aquesta exposició itinerant tingui un valor cultural, social i històric. 

L'exposició, que s’emmarca en la programació especial dels seus 50 anys, es podrà visitar de manera gratuïta fins al dia 5 de març al mateix pati municipal en horari d’obertura: de dilluns a divendres d’11 a 20 h i els dissabtes i festius, d’11 a 13 h.   

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona està formada per un grup de voluntariat que dedica una part del seu temps a realitzar accions al servei de persones discapacitades amb diversos graus de dependència, malalts i persones grans amb o sense limitacions. Entre les seves accions destaquen el pelegrinatge anual al Santuari de la Mare de Déu a Lourdes i l’organització de les diferents trobades durant l’any i les visites a malalts a residències o a domicilis particulars. 

Segells de reconeixement d'administració oberta