Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2023 L’alcalde Rubén Viñuales rep en visita institucional al president del Port de Tarragona, Saül Garreta

L’alcalde Rubén Viñuales rep en visita institucional al president del Port de Tarragona, Saül Garreta

L’alcalde Rubén Viñuales rep en visita institucional al president del Port de Tarragona, Saül Garreta

L'alcalde ha agraït "la predisposició absoluta del president del Port a treballar coordinadament temes que afecten les dues administracions"
22/08/2023

L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha rebut aquest matí en visita protocol·lària al president del Port de Tarragona, Saül Garreta. Durant aquesta primera trobada entre els dos representants institucionals, s'ha acordat crear una comissió mixta per treballar temes conjuntament com són els creuers, la Transició Energètica i Ecològica i altres temes relacionats amb la cultura, entre d'altres.

L'alcalde Viñuales ha agraït "la predisposició absoluta del president del Port a treballar coordinadament temes que afecten les dues administracions". Tant l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, com el president del Port, Saül Garreta, s'han instat a reunir-se properament per treballar conjuntament els tècnics de les dues administracions tots els temes que s'han apuntat a aquesta primera reunió.

Segells de reconeixement d'administració oberta