Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament aglutina en una pàgina web l'oferta estiuenca per a infants i joves

L'Ajuntament aglutina en una pàgina web l'oferta estiuenca per a infants i joves

L'Ajuntament aglutina en una pàgina web l'oferta estiuenca per a infants i joves

El portal estiu.tarragona.cat recull les propostes de lleure, esportives i culturals
06/06/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha creat a la seva web un espai que aglutina tota l’oferta educativa i lúdica adreçada als infants i joves de la ciutat per aquest estiu. L’objectiu és facilitar a les famílies la recerca de les activitats que més s’ajustin a les seves necessitats. 

A la pàgina web estiu.tarragona.cat hi tenen cabuda tant els projectes de lleure educatiu organitzats per entitats socials, com les propostes organitzades pels diferents departaments de l’Ajuntament. L’oferta en general és molt variada, és a dir, des de propostes esportives, com de lleure, formatives i tecnològiques i fins a artístiques. 

En aquesta pàgina web s’hi pot trobar, de moment, els Bons Estiu, que són els vals descompte oferts per l’Institut Municipal de Serveis Socials, per tal d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés al lleure i trencar així amb la segregació territorial; els Laboratoris Creatius, que són activitats artístiques gratuïtes programades per al mes de juliol des de l’Institut Municipal d’Educació; les estades esportives, que responen a activitats organitzades pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i en el vessant juvenil la programació de l’Estiu Jove 2023, passant per la cultural amb tota la programació de la Conselleria de Cultura del cicle Cultura en família, entre d’altres.  

A estiu.tarragona.cat s’hi podran anar incorporant noves propostes i s’hi aniran sumant totes les activitats familiars incloses a la TGN Agenda.   

Segells de reconeixement d'administració oberta