Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2023 Reallotjades cinc famílies de l'edifici que ha patit un incendi aquest dissabte al matí a Bonavista

Reallotjades cinc famílies de l'edifici que ha patit un incendi aquest dissabte al matí a Bonavista

Reallotjades cinc famílies de l'edifici que ha patit un incendi aquest dissabte al matí a Bonavista

Nota informativa de l'Ajuntament de Tarragona
21/01/2023

En relació amb l’incendi que s’ha declarat aquest matí en un bloc de pisos ubicat al carrer 1 número 3 de Bonavista, l’Ajuntament de Tarragona informa que s’hi ha desplaçat tant la Guàrdia Urbana com el personal de Serveis Socials per tal de donar suport a l’emergència. 

Tot i que no s’ha hagut de lamentar danys als habitatges, l’incendi al quadre de llums de l’edifici ha obligat a desallotjar l’edifici per perill d’inhalació de fums i per manca de subministraments energètics. L’incident ha afectat un total de 19 famílies, de les quals cinc han estat reallotjades pel personal tècnic de Serveis Socials. La resta han decidit allotjar-se en habitatges de familiars o al propi domicili, tot i que no es descarta que en les pròximes hores s’acullin al servei de reallotjament facilitat per l’Ajuntament. 

A hores d’ara, una patrulla de la Guàrdia Urbana i una tècnica de Serveis Socials continuen al lloc dels fets per donar suport a les famílies que encara es troben al lloc de l’incident.  

L’Ajuntament de Tarragona avaluarà aquesta setmana els fets ocorreguts i recomana evitar situacions de risc per sobrecàrrega energètica. 

Segells de reconeixement d'administració oberta