Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2024 Alcalde Viñuales: 'No canviarem el límit del terme municipal de Tarragona'

Alcalde Viñuales: 'No canviarem el límit del terme municipal de Tarragona'

Alcalde Viñuales: 'No canviarem el límit del terme municipal de Tarragona'

L'alcalde respon així l'alcalde d'Altafulla qui havia manifestat la voluntat de reclamar part del terme municipal
03/02/2024

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, assegura que “òbviament no canviarem el límit municipal de Tarragona, però si volen el municipi d’Altafulla pot formar part de Tarragona i així tots els serveis seran comuns”.

Aquestes declaracions es produeixen després que el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, expressés als mitjans de comunicació que Altafulla vol modificar el límit actual del seu terme municipal i així guanyar 70 hectàrees que pertanyen a Tarragona.

L’alcalde Viñuales recorda que per modificar els límits d’un terme municipal calen dues coses: o bé que els dos municipis hi estiguin d’acord, “la qual cosa òbviament no és el cas o que hi hagi un error greu en l’actual delimitació, que tampoc és el cas. Per tant, només és la manifestació d’una voluntat política”.

Rubén Viñuales lamenta haver-se assabentat pels mitjans de comunicació quan divendres vinent està prevista una reunió entre els dos responsables polítics a l’Ajuntament de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta