Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2024 Tarragona renova prop d’un miler de fanals amb tecnologia led

Tarragona renova prop d’un miler de fanals amb tecnologia led

Tarragona renova prop d’un miler de fanals amb tecnologia led

Durant aquest primer trimestre s'ha substituït l'enllumenat de Ferran, les Gavarres, Polígon Entrevies i riu Francolí
25/03/2024

L'Ajuntament de Tarragona duu a terme la substitució de l’enllumenat a diversos punts de la ciutat per llumeneres de tecnologia led, amb l'objectiu de millorar l'eficiència i l'estalvi energètic.

Fa pocs dies es van acabar les obres de substitució dels 56 fanals de Ferran, i actualment s’estan realitzant els canvis de les llumeneres de les Gavarres, Polígon Entrevies i Riu Francolí.

En aquest sentit, l’Ajuntament també ha adjudicat la renovació de l’enllumenat ornamental de la façana de l’Ajuntament a Plaça de la Font i té previst adjudicar el canvi de llumeneres de la Rambla Nova i de la Rambla President Companys a tecnologia led a partir d’una subvenció rebuda de la Diputació de Tarragona que cobrirà un 80% de l’import de l’actuació, valorada inicialment en 445.000 €.

En total, es renovaran passant a tecnologia led durant aquest primer trimestre de l’any prop d’un miler de fanals, assolint un estalvi econòmic aproximat de 200.000 € l’any.

Un cop s’enllesteixin aquestes actuacions més immediates, seguiran les tasques de renovació d’enllumenat a tecnologia led en altres zones de la ciutat com ara Via Augusta, el Parc de la Ciutat o la plaça Alcalde Lloret, entre d’altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta