Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2011 L'Hotel d'Entitats opta a un reconeixement per la tasca a favor dels discapacitats

L'Hotel d'Entitats opta a un reconeixement per la tasca a favor dels discapacitats

L'Hotel d'Entitats opta a un reconeixement per la tasca a favor dels discapacitats

El guardó valora la tasca de les empreses inclusives, que aposten per incorporar treballadors amb discapacitat en els seus equips laborals
29/09/2011

El Projecte Maragda i Heura del Consell Comarcal del Baix Camp, conjuntament amb d’altres entitats del territori, celebren un acte de reconeixement a l’empresa inclusiva. En el decurs del qual podria rebre un guardó l’Hotel d’Entitats de Tarragona i el seu treballador Albert Blanch i Lozano, que figuren com a finalistes. En total s’han presentat 12 empreses, de les quals el jurat n’ha triat tres com a finalistes.

Empreses inclusives són aquelles que tenen sensibilitat social i no són especifiques per a persones discapacitades. Es tracta d’empreses hàbils per adaptar infraestructures per a persones amb discapacitat. D’aquesta manera, es valora positivament la tasca de totes aquelles empreses ordinàries que ja aposten per incorporar a treballadors/es amb discapacitat en els seus equips laborals.

Amb aquesta distinció es vol sensibilitzar a la resta de societat  -especialment el món empresarial- de la necessitat de contractar persones amb discapacitat en l’àmbit ordinari de treball. També es vol fer visibles les empreses inclusives per conscienciejar a la resta de la societat.

Segons el conseller de Relacions Ciutadanes i d’Universitats de l’Ajuntament de Tarragona, Francisco Zapater, “El premi eleva la tasca del grup Serviesport i de l’Hotel d’Entitats de Tarragona, per la contractació de persones amb discapacitat. Valorem molt positivament aquesta distinció”.

Albert Blanch i Lozano va néixer el 3 de desembre del 1988 a Tarragona. Cursà els seus estudis de primària al Col·legi PAX, els de secundària a l'IES Pons d'Icart i va fer un mòdul de Formació professional a les Carmelites.

Professionalment va treballar en pràctiques a l'Ajuntament de Tarragona i actualment, i des de fa 18 mesos, realitza les tasques d'atenció al públic en horari de matí a l'Hotel d'Entitats de Tarragona. És membre del Club Vaixell des de fa una pila d'anys.

Forma part l'Esbart de Santa Tecla i participa en el ball dels Cercolets de Tarragona  i de la processó de Setmana Santa amb la confraria dels Natzarens.  És una persona molt oberta, riallera, afable i afectuosa. I, amb un fort sentiment per a la seva ciutat, Tarragona. Li agraden els castells i diu que és de la Jove i dels Xiquets a la vegada. És també del Nàstic, del Barça i de l'Espanyol per aquest ordre. Tot un personatge. A més a més, balla sardanes, toca la bateria i li agrada el reggeaton...

L’acte serà aquest dijous, a les 17.30 h al Saló Noble del Palau Bofarull de la veïna ciutat de Reus.

Segells de reconeixement d'administració oberta