Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 Alumnes de l'IES Martí i Franquès visiten l'Ajuntament amb Carles Castillo

Alumnes de l'IES Martí i Franquès visiten l'Ajuntament amb Carles Castillo

Alumnes de l'IES Martí i Franquès visiten l'Ajuntament amb Carles Castillo

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i Urbanisme és ex-alumne del centre educatiu
Alumnes de l'IES Martí i Franquès visiten l'Ajuntament amb Carles Castillo Carles Castillo acompanyat dels alumnes de l'IES Martí i Franquès de 3r d'ESO i els seus professors.
31/05/2012

 

Alumnes de 3r d'ESO de l'IES Martí i Franquès han visitat l'Ajuntament de Tarragona. Carles Castillo, ex alumne del centre, ha estat aquest cop l'encarregat d'explicar la seva experiència com a polític i conseller de l'Ajuntament de Tarragona. Castillo va recordar que els seus inicis en el món de la política s'han de situar precisament a l'IES Martí i Franquès on va ser membre del Sindicat d'Estudiants i va lluitar pels drets dels seus companys.

Els alumnes van encetar després de l'exposició inicial un debat on es va demanar l'opinió a Carles Castillo sobre alguns del temes més d'actualitat, com la crisi que pateix la societat a més de la necessitat de revisar l'actual divisió territorial i administrativa.

Castillo va acompanyar als alumnes de l'IES Martí i Franquès per diferents espais del Palau Municipal on van poder veure la Sala dels Tarragonins Il·lustres, el Pati del Rei Jaume I o el Refugi, entre d'altres indrets.

Segells de reconeixement d'administració oberta