Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 Celebració dels tradicionals Tres Tombs

Celebració dels tradicionals Tres Tombs

Celebració dels tradicionals Tres Tombs

Aquest diumenge 25 de març, a partir de les 11.30 h, des del pàrquing de la Tabacalera
Celebració dels tradicionals Tres Tombs Presentació dels Tres Tombs, a càrrec del conseller de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater; el vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas, i el responsable dels Tres Tombs, Jordi Batet
23/03/2012

Amb la presència del conseller de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater, el vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona, Pere Joan Salas i el responsable dels Tres Tombs, Jordi Batet, aquest divendres s’ha presentat l’edició dels Tres Tombs d’ enguany, que es faran aquest diumenge, dia 25 de març, a partir de les 11: 30 h.

L’itinerari d’aquesta manifestació tradicional, que organitza cada any el gremi de Pagesos –amb algunes intermitències - des del segle XIX, té la sortida al Pàrquing de la Tabacalera on es farà la concentració per, posteriorment, fer el recorregut pels carrers Francesc Bastos, Ramon y Cajal i finalment arribar a la Rambla Nova.

“L’Ajuntament recolza aquesta antiga tradició, que també és una manifestació cultural que entronca amb el nostre passat agrícola. Parafrasejant a Raimon: Qui perd els seus orígens perd la seva identitat´” ha manifestat el conseller de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater.

En aquesta edició i malgrat la crisi, hi hauran 50 carruatges, entre carros de passeig i de càrrega (75 van ser l’any passat) i uns 150 animals (uns 200 van ser l’any passat). Els grans carruatges que requereixen d’una gran despesa en el transport especial, seran els grans absents d’ enguany.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta