Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 El Senat Tarragoní visita la Tàrraco romana

El Senat Tarragoní visita la Tàrraco romana

El Senat Tarragoní visita la Tàrraco romana

Aquesta és la primera d'un seguit de visites que el departament de Relacions Ciutadanes ha organitzat per a col·lectius dirigents de la ciutat amb l'objectiu de fomentar el coneixement vers el nostre llegat patrimonial.
El Senat Tarragoní visita la Tàrraco romana Foto del grup del senadors i senadores que van participar a la visita
06/05/2012

 

El departament de Relacions Ciutadanes organitza un seguit de visites guiades a la Tàrraco Romana, adreçades als col·lectius dirigents de la ciutat.

Aquestes visites, que volen fomentar i aprofundir el coneixement vers el nostre llegat patrimonial, tindran lloc en el decurs de tres dissabtes diferents. el dia 5 de maig, va tenir lloc la primera visita destinada als membres del Senat de Tarragona.

Properament, durant el mes de juny, visitaran la Tàrraco romana els parlamentaris tarragonins a Madrid i Barcelona; és a dir, parlamentaris al Congrés de Diputats, Senat i Parlament de Catalunya; i més endavant, ho faran els dirigents de les administracions locals, autònoma i municipal.

La visita és guiada per el professor i catedràtic d’arqueologia de la URV, doctor Joaquin Ruiz de Arbulo. El conseller de Relacions Ciutadanes i Universitats, Paco Zapater, va acompanyar als membres del Senat de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta