Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 Jornades “Terrorismo y derecho a los 10 años del 11 de Septiembre”

Jornades “Terrorismo y derecho a los 10 años del 11 de Septiembre”

Jornades “Terrorismo y derecho a los 10 años del 11 de Septiembre”

Tindran lloc a l’Antiga Audiència i hi participaran prestigiosos juristes de l’estat i de l’estranger.
30/05/2012

 

Coincidint amb el desè aniversari de l’atemptat a les torres bessones de Nova York, que van canviar la percepció de seguretat i els drets de les persones en el món,  es celebren a Tarragona les jornades “Terrorismo y derecho a los 10 años del 11 de septiembre” .

Aquestes jornades tindran lloc a l’Antiga Audiència entre demà 31 de maig i divendres 1 de juny i hi participaran prestigiosos juristes de l’estat i de l’estranger com Gonzalo Quintero Olivares de la URV, Javier Hernandez Garcia president de l’Audiència Provincial de Tarragona i Kent Roach, de la Universitat de Toronto.

“Tarragona, és un municipi que és capital jurídica, per la qual cosa l’Ajuntament hi dona suport cedint infraestructures i capital humà” ha dit el conseller de Relacions Ciutadanes i Universitats, Francisco Zapater. Les Jornades comencen demà a les 16:30 h.

Segells de reconeixement d'administració oberta