Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 La 3a Firavida se celebra a Campclar el proper dissabte 26 de maig

La 3a Firavida se celebra a Campclar el proper dissabte 26 de maig

La 3a Firavida se celebra a Campclar el proper dissabte 26 de maig

Enguany aquesta original Fira d’entitats té l’educació com a eix central i temàtic, i hi participaran 19 entitats i institucions del barri.
La 3a Firavida se celebra a Campclar el proper dissabte 26 de maig Presentació de la 3a edició de FIRAVIDA.
23/05/2012

 

Aquest dissabte dia 26 de maig el barri de Campclar celebra la 3a edició de la Firavida. Aquest any amb l’educació com a eix central i temàtic, la tercera edició d’aquesta original Fira d’entitats tindrà lloc al Casal Cívic de Campclar de la Generalitat de Catalunya i hi participaran 19 entitats i institucions del barri.

Ja fa dos anys, a iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar, es va iniciar aquest projecte col·lectiu contra la violència masclista. Vist l’èxit i les ganes de les associacions del barri en moure un projecte de manera conjunta, es decideix consolidar la FIRAVIDA com una fira d’associacions on cada any es treballi una temàtica que pugui ser nexe d’unió a totes les entitats en pro de la comunitat. Aquesta fira té com a objectiu treballar dins de l’àmbit comunitari i de manera conjunta a les entitats del barri, els tècnics, les institucions públiques i la comunitat.

El regidor de barri de Campclar, Carles Castillo, ha explicat que: “es tracta d’una iniciativa que va creixent cada any i que facilita la trobada i relació entre els veïns i també és una oportunitat perquè la ciutadania de Tarragona s’apropi al barri i conegui les seves entitats i activitats”.

A la FIRAVIDA s’hi podrà trobar un ventall d’activitats de caire lúdic, com els estands on es faran diferents tallers de diferents àmbits:

  • cultural, representat pels gegants i els diables...
  • educatiu, amb espais d’ informació, formació i suport...
  • esportiu, com la masterclass, eduquem el cos o la gimcana d’educació vial amb bicicleta,
  • i també de sensibilització, com l’espai d’educació per a la salut, que ens permeti millorar com a persones i com a barri.

 

Consulteu el programa complet i el llistat d'estands participants a la fira.

Segells de reconeixement d'administració oberta