Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 La Passió d'Ulldecona regala un pack d'entrades a l'Ajuntament de Tarragona

La Passió d'Ulldecona regala un pack d'entrades a l'Ajuntament de Tarragona

La Passió d'Ulldecona regala un pack d'entrades a l'Ajuntament de Tarragona

Les 50 entrades es regalaran íntegarment a una de les entitats d’Associacions de Jubilats i Pensionistes
La Passió d'Ulldecona regala un pack d'entrades a l'Ajuntament de Tarragona Francisco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes amb la delegació d’ Ulldecona. Foto: Jaume Omella
05/03/2012

Aquest dilluns, el regidor de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater, ha rebut una delegació d’ Ulldecona formada per Celestí Hervás; alcalde d’aquesta població, Jeroni Castells; president del Patronat de la Passió d’Ulldecona; Àngels Pardo, vicepresidenta de la mateixa entitat i Aleix Vallverdú, director escènic de la Passió d’ Ulldecona.

El Patronat de la Passió d’Ulldecona ha lliurat 50 entrades a l’Ajuntament de Tarragona per veure aquest espectacle el proper dia 25 de març. Des de Relacions Ciutadanes es farà un sorteig per regalar integrament i en un sol bloc, a una de les entitats d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de Tarragona.

La Passió d’Ulldecona es celebra des de l’any 1955. Des de l’any 1993 es presenta la versió catalana del desaparegut poeta mallorquí arrelat a Tarragona, Jaume Vidal i Alcover.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta