Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya

L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya

L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya

El barco pirata, el curtmetratge produit pel tarragoní Daniel Villanueva, s'ha endut el Goya 2012 al millor curt de ficció.
L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya Recepció de l’alcalde als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, director, productor i co-productor, respectivament, guanyadors d’un Goya per El barco pirata. Foto: Jaume Omella.
08/03/2012

Aquest matí, l’alcalde Josep Fèlix-Ballesteros a rebut als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, director, productor i co-productor, respectivament, guanyadors d’un Goya per la pel·lícula El barco pirata.

El curt està protagonitzat per Alberto San Juan i explica la història d’un pare que, tot i tenir una feina precària, fa tots els esforços possibles per regalar-li per Reis un vaixell pirata al seu fill.  La crisi econòmica és el teló de fons d’un guió que té moments surrealistes i que mescla el drama amb la comèdia.

En aquest enllaç podeu veure el curt.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta