Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 Recepció a l'Ajuntament d'una delegació educativa xinesa.

Recepció a l'Ajuntament d'una delegació educativa xinesa.

Recepció a l'Ajuntament d'una delegació educativa xinesa.

La trobada s’ha fet en el marc de la visita d’aquesta delegació a la URV i en el transcurs de la recepció, s’ha signat l’acord per atorgar dues beques per a estudiants de la URV per realitzar els seus estudis a Tianjin.
08/06/2012

 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut una delegació d’institucions educatives de la zona de Tianjin, a la Xina. Posteriorment, s’ha celebrat una reunió que ha comptat amb la presència del conseller de Relacions Ciutadanes, Paco Zapater i el tinent d’alcalde de Treball, Activació Econòmica i Joventut, Javier Villamayor, a més del Vicerector de Política Academica i Científica, Josep Manel Ricart i una professora de la Facultat de Ciències Jurídiques, Antònia Anguita.

La delegació està formada per: Li Shaohong del Comité Educacional de Tianjin, Li Qi de l’Oficina Administrativa del Comité Educacional de Tianjin, Liu Yiman del Departament d’Estudis Estrangers del Comité Educacional de Tianjin, Liu Chang i Zhang Peng de l’Escola d’Estudis Europeus de la Universitat d’Estudis Estrangers de Tianjin.

Segells de reconeixement d'administració oberta