Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2012 Visita a l'Alcalde d'una comissió del congrés "Terrorismo y Derecho a los 10 años del 11 de septiembre"

Visita a l'Alcalde d'una comissió del congrés "Terrorismo y Derecho a los 10 años del 11 de septiembre"

Visita a l'Alcalde d'una comissió del congrés "Terrorismo y Derecho a los 10 años del 11 de septiembre"

El congrés se celebrarà a Tarragona els dies 31 de maig i 1 de juny i comptarà amb la presència de destacats juristes espanyols i estrangers.
Visita a l'Alcalde d'una comissió del congrés "Terrorismo y Derecho a los 10 años del 11 de septiembre" Un moment de la visita institucional.
12/04/2012

Aquest mati una comissió del congrés “Terrorismo y Derecho a los 10 años del 11 de septiembre”, encapçalada per Javier Hernández García, President de l’Audiència Provincial de Tarragona i Miguel Revenga Sánchez, Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Cadis i Director del Congrés, han fet una visita institucional a l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha estat acompanyat durant l'acte per Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes.

Aquest congrés internacional se celebrarà a Tarragona, a l’Antiga Audiència, els dies 31 de maig i 1 de juny de 2012. Es preveu l’assistència d’uns 100 juristes, bàsicament jutges, fiscals i professors d’universitat. Les ponències aniran a càrrec de destacats juristes espanyols i estrangers .
 

Segells de reconeixement d'administració oberta