Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2013 El 7, 8 i 9 de gener se celebrarà el Fòrum d'Entitats de Tarragona

El 7, 8 i 9 de gener se celebrarà el Fòrum d'Entitats de Tarragona

El 7, 8 i 9 de gener se celebrarà el Fòrum d'Entitats de Tarragona

El Fòrum vol esdevenir una nova consciència d'aproximació entre el món social i l'empresa, tenint com a punt de referència la responsabilitat social corporativa.
El 7, 8 i 9 de gener se celebrarà el Fòrum d'Entitats de Tarragona Cartell del Fòrum d'Entitats
20/12/2012

Els propers dies 7, 8 i 9 de gener de 2013 es celebrarà a Tarragona el 1er Fòrum d'Entitats, amb més de 35 associacions implicades. Aquest esdeveniment vol ser el punt de partida d’una nova manera d’enfocar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per part de les entitats, les administracions i les empreses del Camp de Tarragona.

Tres moments estructuraran el programa de les jornades. En primer lloc es celebrarà una Fira d’Entitats (els dies 7 de gener a la tarda i 8 de gener al matí). En aquest espai, que es situarà a l’últim tram de la Rambla Nova, es mostrarà la tasca de més de 30 entitats de tota la província. Entre aquestes entitats n’hi ha de socials, culturals i mediambientals.

Aquesta fira es complementarà amb espais de formació, que es duran a terme a l’Hotel d’Entitats, a la 6a planta del pàrquing de La Pedrera, els dies 7 i 8 de gener al matí, de 10.00 h a 14.00 h. Totes les formacions giraran entorn de la Responsabilitat Social Corporativa i les eines que les entitats tenen al seu abast per tal de fer millor la seva tasca.

El dia 9 de gener al matí, al mateix Hotel d’Entitats, tindrà lloc el MARKETPLACE, un espai innovador de trobada entre entitats i empreses del territori, on les primeres podran exposar els seus projectes a les empreses que treballen a casa nostra. D’aquesta manera es pretén construir nous ponts de col·laboració entre unes i altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta